Contact
Ons bezoek- en postadres is: Albert Plesmanweg 41-H 3088 GB Rotterdam Wij zijn bereikbaar op: tel 010 - 789 11 67 fax 010 - 789 11 98 e-mail info@tekenfabriek.nl
[http://www.routenet.nl]
Vanaf de ring Rotterdam-Zuid (A15) neemt u afslag 19 richting Charlois. Na het Bastionhotel slaat u na het passeren van een dubbel viaduct linksaf de Jan Olieslagerweg in. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf. Dit is de Albert Plesmanweg, u vindt ons vrijwel direct aan uw linkerhand op nr. 41-H, dit is op de tweede etage van bedrijfsverzamelgebouw "Het Waalschip". Via routenet kunt u uw route op maat laten maken, geef als bestemming de postcode ď3088 GBĒ op en u krijgt een routebeschrijving van deur tot deur.
U neemt de metro naar Zuidplein (Erasmuslijn), hier stapt u bij het busstation over op buslijn 69 richting Pernis. Uitstappen op halte Parmentierplein. Vervolgens loopt u de Soerweg in, langs de KPN-zendmast, richting de CitroŽn-dealer op de hoek. Aan het eind is de Albert Plesmanweg, u vindt ons direct aan de andere zijde van de kruising op nr. 41-H, dit is op de tweede etage van bedrijfsverzamelgebouw "Het Waalschip".
[./disclaimerpag.html]
[./actueelpag.html]
[./contactpag.html]
[./indexpag.html]
[./organisatiepag.html]
[./particulierpag.html]
[./professionalpag.html]
[./personeelpag.html]
copyright 2007, De Tekenfabriek
De Tekenfabriek voor het digitaliseren en uitwerken van bouwkundig tekenwerk
Wij zoeken bouwkundig tekenaars! Heb je MTS of HTS Bouwkunde stuur dan een open sollicitatie of kijk onder personeel.